Ik wil me graag aan u voorstellen. Wat mij drijft in mijn werk is dat het ‘werk van betekenis’ moet zijn; dat heeft het voor mij als ik klant- en doelgericht kan werken.
Maatwerk en persoonlijke aandacht zijn voor mij belangrijke uitgangspunten.
De waarde zit ‘m erin dat ik iets voor een ander kan betekenen. Daar krijg ik energie van.

Ik heb ruim 40 jaar werkervaring op diverse gebieden; in de zakelijke dienstverlening en bij commerciële bedrijven als officemanager. In dienst van de overheid trainers- advies- en coachingwerk.

Waarom de keuze voor mentor en trainer?
Door mijn werkervaring kwam ik erachter dat mijn voorkeur ligt in een functie waarbij ik in één-op-één situaties kan werken. Daarnaast krijg ik energie van het verzorgen van interactieve trainingen.

Ik als mentor
Door mijn levenservaring en mijn betrokkenheid, heb ik gekozen om mentorschappen op me te nemen. Ik vind dat iedereen recht heeft op zo goed mogelijke zorg. Niet iedereen is (meer) in staat om dat voor zichzelf te regelen; niet iedereen heeft familie of gezinsleden die daarvoor kunnen zorgen. Ik vind het waardevol dat ik dat kan doen.

Om bij te blijven, volg ik jaarlijks noodzakelijke bijscholingen. Verder onderhoud ik mijn netwerk in het werkveld om ervaringen te kunnen uitwisselen. Ik heb met kantoor ECG Mentorschap afspraken over vervanging tijdens vakantie en bij bijzondere omstandigheden.

Ik als trainer
Mijn werkwijze als trainer is coachend, met zoveel mogelijk individuele aandacht voor de groepsleden. Bewustwording op gang brengen door prikkelende vragen te stellen, afgestemd op de groep(sdynamiek) en op de doelstelling(en) van de bijeenkomsten.
Door deze aanpak gecombineerd met eigen (praktijk) voorbeelden, ga je begrijpen dat je weer je eigen verantwoordelijkheid kunt nemen en eigen keuzes beter kunt maken. Door inzicht ontstaat weer overzicht; dat leidt tot (ander) perspectief in je (werkzame) leven.

“Mijn stijl van werken is ‘gewoon doen’ door gebruik te maken van mijn intuïtie, integriteit en creativiteit”